VÅRA KUNDER

______________________________________________________________________________________________________________________________________
IMH-kund

Inspiration My Home

Vill ni kommunicera med Sveriges mest välbärgade villaägare så gör ni det via Inspiration My Home.

Inspiration My Home är ett inrednings-/livsstils magasin där vi redaktionellt skriver om villaägarnas intresseområden:
- Inredning & Trender
- Resor
- Mat & Dryck
- Skönhet & Hälsa
- ”Husdoktorn” Före och efter reportage i husets olika rum.

Med över 60 % redaktionellt innehåll distribueras magasinet helt kostnadsfritt hem till 69 107 selekterade villaägare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer i PDF:en nedan.

Spara som
MediaOlympics-kund

Media Olympics

Mediabranschens största utmaning, en triathlon tävling. Vi har inlett ett samarbete med Stockholm Triathlon där vi vill utmanar mediabranschen på en årligen återkommande tävling.

Detta är en tävling för er som vill ha en liten tuffare utmaning än vad t ex. Mediaruset erbjuder. Media Olympics kommer att ha en gemensam start under sträckan ”super sprinten”. Det innebär för de tävlande följande: 400m simning, 10km på cykel & 2,3km löpning. Målgången sker på slottsbacken i Stockholm.

Affärsidé är att bjuda in tidningsförlagen & mediabyråerna i de europeiska länderna till denna lagtävling. Tidningarna/förlagen/mediabyråerna får även bjuda in deras kunder till eventet för att förstärka relationen till kunden via en rolig och utmanande gemensam aktivitet. På det här viset samlar vi mediafolk från länderna runt om i Europa och vi kan tävla, umgås och utbyta erfarenheter, skapa förståelse på de olika marknaderna, samt se hur trenderna och framtiden ser ut i branschen. Prisutdelningen kommer att äga rum under en gemensam middag som arrangeras senare samma kväll.

För mer information gå in på www.mediaolympics.se
Hooks Herrgård

HOOKS HERRGÅRD

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.

Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

För mer information gå in på www.hooksherrgard.se